søndag 15. november 2009

Hva er det med kurdere?

När ambulansen kom fram så var hon nästan död, med låg puls och stor blodförlust. Enligt en lokal bloggare i Kristianstad så hade Ramadhan hängt fast Emma på dragkroken på hans bil och släpat henne efter bilen när han körde. ...

....Ramadhan för så sent som två år sedan dömdes för sexbrott och misshandel av en före detta flickvän. Den gången hade han slagit en 15-årig flicka, hotat henne till livet, förföljt och spottat på henne. Vid ett annat tillfälle anklagade han den 15-åriga flickan för att ha varit otrogen och sa åt henne att förbereda sig på att dö innan han tog struptag på henne och försökte knäcka hennes nacke. Till slut lyckades flickan fly ut i snöslasket i bara trosor och strumpor. Ramadhan är även dömd för sexuellt utnyttjande av barn efter han idkat samlag med en 13-årig flicka. I sitt straffregister finns även två misshandelsdomar där Ramadhan det ena fallet sparkade sitt liggande offer i huvudet flera gånger. Påföljden för sina brott blev ungdomsvår.

http://www.sdkuriren.se/blog/index.php/leandersson/2009/11/11/mordforsok_i_kristianstad

http://www.kristianstadsbladet.se/apps/pbcs.dll/article?AID=/20091112/KRISTIANSTAD/711129764/1338/

Enligt obekräftade uppgifter ska Ramadhan krossat skallen på Emma samt skurit henne i ansiktet med rakblad och sedan som sagt släpat henne efter sin bil fasthängd i dragkroken. 

Killen bröt båda hennes armar inne i bilen för att sedan skära henne i underlivet med en kniv.

Salah Fadi Samir Mahdi El-Kaissi Ramadhan, född 1989-01-21, på sannolika skäl misstänkt för försök till mord och människorov.5 kommentarer:

Frøken Norge sa...

20-åringen häktad
– flickan mår sämre

http://www.kristianstadsbladet.se/article/20091110/SENASTENYTT/711109762/1052/RSS&source=RSS

Anonym sa...

Norskar, förena er till oss svenskar och danskar. Tillsammans startar vi en ny kalmarunion och stoppa all skit!

Anonym sa...

Spyr snart av alle disse voldtektene og terroren begått av innvandrere.

Snart blir vi nordiske tvunget til å bevæpne oss. Noe hjelp fra systemets politi vil vi ikke få.

Vi står alene mot innvandrerne.

Anonym sa...

Politiet vil nok gjerne,men politikerne vil ikke.

Anonym sa...

"Hva er det med kurdere?"

Det politisk korrekte svaret er at kurdere og andre kulørte innvandrere har "opplevde krig og så mye fælt", at de dermed nærmest er unskyldt uansett hva de foretar seg.

Her er den egentlige grunnen til de kulørtes oppførsel: Det ligger i GENENE deres. Det er tross alt en grunn til at Afrika og de fleste land i Asia er jordens kloakk. Det er på grunn av menneskene som bor der. Så enkelt.

Når disse primatene nå invaderer Europa perverterer de også Europa til en kloakk.

Ergo - vi må forberede oss på mer voldtekter, drap og blodige overgrep fremover.