lørdag 15. august 2009

Bongotrommer og spyd.

I Norges juvel, Oslo, blir det denne helgen arrangert en multikulturell musikk festival. Denne feiringen av det multikulturelle fikk mer en de kunne håpe på, i tillegg til fremmedkulturell mat og musikk blir fremmedkulturelle våpen vist frem i praktisk bruk. Denne gamle kunsten,  spydkamp ble demonstrert kl 22 fredag. Fire personer ble skadet i denne kampen med særdeles farlig redskap.

Siden dette er en multikulturell hendelse blir det omtalt som tumulter, både i VG og Dagbladet.

Tumulter høres omtrent ut som litt godmodig krangling, og er valgt for å skjule den tragedie det er at det ikke er mulig å feire det multikulturelle prosjektet med mange multikulturelle tilstede uten at det kommer til alvorlige voldelige konflikter. Ordet "tumulter" er nøye valgt ut av marxsistene i NTB, og faller inn i et mønster vi kjenner fra den kanten.

Ingen andre steder enn på et multikulturelt arrangement med multikulturelle gjerningsmenn ville spydangrep bli kalt tumulter.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Systemet liker ikke når det multikulturelle paradiset deres vakler, slik som dette omtalte arrangementet i kloakk-Oslo.

Regelen er at da går journalister og annet godtfolk raskt ut med tåkeleggingen sin, eller yrkeskverulantene på stortinget velter seg i verbal onanien sin.

Intet nytt med andre ord. En helt vanlig dag i Norge i dag.

Spaceman Spiff sa...

Flott, Frøken Norge. :) Rett ut vidunderlig.