onsdag 12. august 2009

FremmedKultur Nytt

Enda en voldtekt i Nye Norge og Nye Oslo. Utenlandskopprinnelse. Db.no 

Politihund luktet khat. 50 kg somali dop beslaglagt. "Vi hadde uansett ikke tid til å tygge det, nå som vi er tilbake på jobb etter ferien"  -sier en talsmann til bloggen I mitt Norge.

Norsk tamil kan bli ny geriljaleder -melder Dagbladet.  LTTEs neste leder bor på vestlandet. Han er født i 76 vet avisen, og tilhører den voldelige fløyen. Vestlandsmannen, som journalist SIRIL K. HERSETH, med eller uten glimt i øye, kaller ham, er en intens motstander av ikkevoldslinjen. — Dette er en svært farlig mann, sier den anerkjente indiske sikkerhetsanalytikeren Rahul K. Bhonsle. SVs CO2 minister Erik Solheim som i en årekke har livnært seg, og levd godt, som ekspert og fredsmekler i konflikten sier: — Vi har jo registrert påstandene, men foreløpig vet vi lite om hva som er sant og hva som ikke er det.   Frøken Norge er ikke imponert av kunnskapsnivået. En annen vestlandsmann, Ivar Aasen sier i en kommentar til Solheim: "Det usle vetet rekk ikkje langt, ei tru må stydja upp under." 

Minister kollega  Støre sier til NRK at han ønsker å bygge et multikulturelt Norge. Historiske erfaringer er ikke bra med multikulturelle samfunn, men som mor Gro sa: Det er typisk norsk å være god. Og et land må jo være det første til å lykkes med det multikulturelle forsøket. Redaksjonen er sammen med APs velgere litt betenkt. Støre forsikrer oss betenkte med at vi ivertfall ikke har problmer med radikal islam i kongeriket. Frøken Norge er ikke sikker på om Jonas GS mener vi ikke har radikal islam i Norge, eller om det ikke er et problem at vi har det? 

Konedrap med kniv, VG 

To sabelran av hotell på tre dager, «mulig iransk». Han skal være rundt 160 cm høy. VG

Tre siktet etter  at gutt ble jaget i elv og druknet. VG Fvn 

Flere asylsøkere til små sørlandskommuner. Fvn. Kanskje de får flere som denne stakkaren som trenger asyl og får tiden til å gå mens han venter på søknadsvar med å bli fotografert mens han gjør innbrudd.

1 kommentar:

Anonym sa...

"Ett land må vara det första som lyckas med det mångkulturella försöket". Har denne Störe svensk idiotpolitik som förebild? Blodsven