lørdag 6. juni 2009

Frøken Norge får en hilsen fra en innvandrer.

Anonym sa...

"for det første så er det bare en som har blitt varetektsfengslet og for det andre, hvor i helvete står det at han er "utelending"? tro meg hvis han hadde vært utlending så hadde det stått i vg med STORE bokstaver. hva er poenget med å lyve? hva er poenget med å hate?

så fint at dere i ditt "siviliserte og opplyste" viking-norge er noen
løgnaktige rasister og nazister fulle av hat mot alt som ikke får plass i den lille hulen deres...

hele den lille bloggen din er preget av hat mot alt som er utenfor den lille landsbyen dere kaller norge. hat som er basert på løgn... løgn som kommer ut av de
lille potet hodene deres...

kanskje du frøken norge får ikke utenlandsk pikk så du blir litt sutrete? ikke vår feil at norske menn ikke klarer å tilfredstille dere vet du.

du burde komme deg ut litt oftere "frøken norge". møt folk, lær litt om livet, lær å elske,gå ut på byen og ta deg en kopp kaffe... å nei, det stemmer du tør ikke, fordi vi utlendinger står ute på hver hjørne og lager grøss og gru, og ødelegger alt og alle som nærmer oss.

skam deg "frøken"..."

LOL

Her

2 kommentarer:

Loewe sa...

Selv om ditt fokus ofte er på de negative aspekter av innvandringen, så bidrar bloggen din paradoksalt til å nyansere debatten. Så ensidig og fortiet har den vært.

Håper du ser på disse hat-meldingene som en oppmuntring heller enn som noe utelukkende negativt. Slik jeg oppfatter det, har mange multikulturalister et misoppfattet syn på seg selv som nyanserte og tolerante. I realiteten er de veldig ofte ingen av delene. De fleste er tilsynelatende blind for problemer som stammer ut fra innvandrernes ukultur, samtidig som de egentlig kun tolererer de som har de samme holdninger som dem rundt disse spørsmålene.

Personlig syntes jeg du er en modig "frøken" som tør å være politisk ukorrekt. Det blir en jo som kjent ikke ustraffet for. Stå på videre! :)

Anonym sa...

Støttet. Selvinnsikt og selvkritikk er ukjent for machokulturer (spesielt islam). Som emailen viser tenker de kun kjønn som verdi i forhold til kvinner og det eneste de klamrer seg til er sexdrift og vold fordi de i alle andre sammenhenger er tapere. Landene de kommer fra er marerittsteder, alt som er moderne og godt for livet er fra vestlig "potet" kultur, de har ingenting å være stolte over generelt fra sin kultur. Det fører til selvhat som har et utløp i hat mot det velykkede samfunnet rundt seg.