fredag 5. juni 2009

Jerntriangelet: Venstre Akedemia Pressen

AP og SV har sett at det er for  mange som velger trygd fremfor arbeid. AP og SV forstår at dette ikke er bærekraftig. AP og SV politikere har sett dette ganske lenge, men det har vært vanskelig å få gjort noe med det fordi det ikke passer partiet å stramme inn på velferden.

AP og SV forstår at noe MÅ gjøres, og et lydhørt hode ved SSB lager en statistikk for å vise at det AP og SV vil, er det riktige.

Normalt er det partiene som er i opposisjon med SV og AP som snakker om at det forekommer misbruk av offentligemidler. Da er det AP og SV som er "rasende"  og pressen gir dem spalte plass og TV tid.

Denne gangen kommer det fra SV og AP, men journalisten vet råd. Det er bare å gå et lite skritt til venstre for å finne en som "raser". 

"Rødt-lederen, som også er lektor ved Høgskolen i Bergen, mener at rapporten minner mer om et politisk motivert utspill enn en vitenskaplig analyse. Dette er uanstendig gjort av SSB og minner om en agenda, tordner han." melder VG under overskriften:- SSB-forskning bløffer grovt om uførepensjon. 

Dette lille skrittet til venstre har brakt oss over til de virkelige sprø, som har støttet det som har vært av voldelige regimer og ledere siden WW2. Hvor finner vi disse? I akedemia og pressen. Dhales lektor tittel blir flashet, for å gi mer legitimitet til hans stemme.  Journalisten har funnnet en som kan bekrefte Rødts leder også.  Vi finner også ham i akademia,  en førstelektor :)

Der har vi jerntriangelen. Venstreside, akedemia og pressen. Akkurat slik de radikale(68-terene)  sa de skulle endre samfunnet da de planla på 60 og 70 tallet. Ta over lærestedene og pressen, you got to give it to them, det har virket bra for dem.

db.no

Ingen kommentarer: