onsdag 3. juni 2009

Slike gutter vil Frøken Norge ha!

Soldater fra Norge deltok tirsdag i en tre timer lang skuddveksling i Afghanistan. I de harde kampene ble ingen sivile drept, eller sivil infrastruktur skadet. Flere av Taliban terroristene måtte derimot bite i støvet.

Slike gutter vil vi ha! SV gutta derimot.... kan du få beholde for meg, eller de kan reise ned å put their ass on the line med humanitær innsats uten beskyttelse av gutta som vet hvordan de skal bruke the big guns.

VG
Dagbladet

6 kommentarer:

Christian sa...

Det er fantastisk å se at en ung jente som deg, vokst opp og indoktrinert under SVAP regimet, likevel klarer å ha egne tanker og være så til de klarsynt om hva som virkelig foregår i vårt land. Kjempebra! Stå på!

Klem fra Christian

Anonym sa...

nyansert innlegg... big guns tralalala....

Torgeir Salih Holgersen sa...

Den militærstyrken som disse guttene er en del av, har i følge meldinger referert på VG-nett aleine, drept 485 sivile afghanere i løpet av de siste 11 månedene, fra juli 2008 til mai 2009. Av disse var nær halvparten barn:
http://globalgeopolitikk.blogspot.com/2009/05/drepte-i-afghanistan.html

Sjekk gjerne også hva afghanske kvinnerettsforkjempere syns om okkupasjonsstyrkene:
http://globalgeopolitikk.blogspot.com/2009/06/afghansk-kvinneaktivistleder-svarer.html

og
http://www.dagbladet.no/art/politikk/afghanistan/3648995/

Anonym sa...

haha "big guns"... er du 13 år eller?

eller ser du for mye på hollywood filmer?

nei kjære barn, du vet nok ikke en dritt om hva som skjer der nede... og i verden generelt. hva annet kan man forvente av noen som har blitt oppdratt og skolert av vg?

som jeg sa, ta deg en tur ut...

Dog of War sa...

Vel, du må nok regne med en del post-traumatisk stress og lignende.

De gutta som er der nede og skyter er ikke hardbarka soldater, tro meg. De er redde guttevalper som bare vil hjem. De skyter ikke fordi de er "GUNG HO, HOOAH!", men fordi de ikke vil få ny åpning i kraniet.

Anonym sa...

til "Dog of War". Kjenner du noen av soldatene i afgahnistan? eller er påstanden om at de er "redde guttevalper" noe du har funnet på kanskje?