onsdag 3. juni 2009

Knivstikking på ungdomskole.

En elev på Lambertseter skole i Oslo er sendt til legevakten etter at han ble knivstukket i armen i formiddag. Politiet har satt søkelyset på seks-syv jevnaldrende 9. klassinger som skal ha vært involvert i episoden.
VG
Dagbladet

Se også Dagsavisen, om dårlige resultater ved skoler med høy andel innvandrere.

10 kommentarer:

Anonym sa...

kan det ha vært noen av utenlandsk opprinnelse tro...

Anonym sa...

ja, men det var et uhell, jeg går på lambertseter, det er sikkelig overdrevet, det hadde ingen ting med rase, det var leke slossing

Frøken Norge sa...

Fint at det var et "uhell". Ikke så bra at man har med seg kniv på skolen. Eller at man bruker kniv, når 6-7 lekesloss.

Anonym sa...

Etter norsk lov er det forbudt å gå med stikkvåpen. Og uansett - det er helt uakseptabelt at man tar med seg en kniv på skolen - og at man "lekesloss" med et stikkvåpen" viser at man ikke helt skjønner hva man driver med. Enste tiltak for å få stopp på dette er utvisning i en periode.

Anonym sa...

Synd det var en nordmann som stakk han da. Dessuten var det ikke knivstikking engang, han fikk ett kutt i armen bare bare, mediene liker å lage skandale

Frøken Norge sa...

Anonym 15:41: Hvorfor er det synd at det er en nordmann som stakk?

Frøken Norge, VG og Dagbladet har ikke nevnt opprinnelsesland til knivstikker. Er det dine erfaringer som lager bilder i hodet ditt?

Det eneste jeg vet er at du u eller anon 14:03 har feil.

Anonym sa...

jeg går på lambertseter skole. det var en nordman som stakk han. synes avisene overdriver litt, det var en ulykke. (de andre kom. er ikke mine)

Anonym sa...

Det spiller ingen rolle hvem som stikker hvem, om det er en etnisk norsk, eller en med utenlandsk opprinnelse. Saken er at noen har med seg stikkvåpen på skolen og det er ulovlig og helt uakseptabelt. Så diskusjonen her er egentlig litt bak mål. hilsen en mor som har barn på Lambertseter Skole

Anonym sa...

jeg heter ikke pelle

Anonym sa...

Det var ikke en normann som stakk, det var en blanding mellom serber og normann. og kniven gikk ikke så langt inn i armen som media skal ha det til... det var heller ikke han som som stakk, det var offeret som slo armen inn i kniven, tro meg jeg kjenner begge de to. Og når det kommer til kniven, det var en smith and wesson extream oops kniv, veldig fin kniv, har en sånn selv.