mandag 15. juni 2009

- Voldtektsoffer ble overfalt mens venninne hørte på

Politiet etterforsker to voldtekter i Kongsberg natt til søndag. Det første offeret skal ha blitt overfalt mens hun snakket med venninnen i telefon.

De siste ordene til voldtektsofferet ha vært: «Det kommer en mann etter meg» og deretter «gå vekk, gå vekk» gjentatte ganger før samtalen ble brutt etter litt støy.

Plukket opp telefonen

Ifølge Pedersen plukket voldtektsmannen opp telefonen og la den i sin egen lomme. Han ga den tilbake før han forsvant tilbake samme vei som han hadde kommet.

Venninnen til 19-åringen skal ha forsøkt å ringe opp igjen flere ganger etter den dramatiske samtalen, men oppnådde ikke kontakt. Politiet tror at telefonen hennes ringte i lomma til voldtektsmannen mens hun ble voldtatt.En drøy time senere skal enda en voldtekt ha skjedd, denne gang midt i Kongsberg sentrum.

Det første offeret har beskrevet gjerningsmannen som cirka 1,70 høy, spinkel og i begynnelsen av 20-årene. Han skal ikke ha nordisk utseende men heller ikke være helt mørk, mulig iransk eller irakisk. Han hadde halvlangt hår med skille, var glattbarbert i ansiktet og hadde lite ansikt med ganske stor og spiss nese med knekk på tuppen.

Melder VG, det hykleriske konkursboet Dagbladet skriver ikke om saken, eller har gjemt den så godt at jeg ikke klarer å finne den, i motsetning til en annen sak med antatt norsk gjerningsmann som lå på forsiden lenge, til tross for at politiet hadde avkreftet at det hadde forekomme noen voldtekt. 

2 kommentarer:

Anonym sa...

På facebook sier nå 70,000 nordmenn "Send kriminelle innvandrere HJEM", mens regjeringa sier "få dem inn"! Helt for jævlig!

Anonym sa...

Älsade vänner i Norge, vi har samma problem i Sverige. Låt oss stoppa vansinnet tillsammans.

Ut med Islam, Nazismen och alla andra religioners vansinne.

För att visa min solidaritet med er i Norge, kommer jag åka på semester till Norge i år. Jag skall åka till Stryn och Romsdalen, Trondheim.

/Nizze