fredag 5. juni 2009

Voldtekt, og grov vold i Drammen.

Den 23 år gamle kvinnen var på vei hjem fra fest da hun ved 1-tiden på natten ble slått ned bakfra. Hun skal deretter ha blitt voldtatt i sitt eget hjem. Kvinnen ble påført flere brudd i kjeven. Melder VG.

Gjerningsmenne er tidligere blitt beskrevet som utlendinger, og to. Hvem er mistenkt? Og er det fremdeles 2 personer i søkelyset? 

3 kommentarer:

Anonym sa...

for det første så er det bare en som har blitt varetektsfengslet og for det andre, hvor i helvete står det at han er "utelending"? tro meg hvis han hadde vært utlending så hadde det stått i vg med STORE bokstaver. hva er poenget med å lyve? hva er poenget med å hate?

så fint at dere i ditt "siviliserte og opplyste" viking-norge er noen løgnaktige rasister og nazister fulle av hat mot alt som ikke får plass i den lille hulen deres...

hele den lille bloggen din er preget av hat mot alt som er utenfor den lille landsbyen dere kaller norge. hat som er basert på løgn... løgn som kommer ut av de lille potet hodene deres...

kanskje du frøken norge får ikke utenlandsk pikk så du blir litt sutrete? ikke vår feil at norske menn ikke klarer å tilfredstille dere vet du.

du burde komme deg ut litt oftere "frøken norge". møt folk, lær litt om livet, lær å elske,gå ut på byen og ta deg en kopp kaffe... å nei, det stemmer du tør ikke, fordi vi utlendinger står ute på hver hjørne og lager grøss og gru, og ødelegger alt og alle som nærmer oss.

skam deg "frøken"...

Anonym sa...

mulig vg.no ikke legger fram den infoen, men jeg kan sitere dt.no: "Det var to menn av utenlandsk opprinnelse som hadde fulgt etter henne." (http://dt.no/article/20090530/NYHET/985780981)

Ryu sa...

VG skriver ALDRI om det er en utlendig eller ikke. De er så forbanna politisk korrekte at det er til å spy av!! Det stod i DT at de var av utenlandsk opprinnelse. Vetyr ikke det at de var utlendiger?? Jeg blir så forbanna over idioter som deg!!