torsdag 9. juli 2009

600 ran i Oslo til nå i år.

Voldelige ransmenn tar alt fra nystekt pizza til kontanter. - Vi er overrasket, sier politimester Arnstein Gjengedal om ny, brutal ransbølge i Oslo.

En stadig økning i personran og brutaliteten i dem skremmer politimesteren. Bare i juni ble det begått over hundre ran på gata i hovedstaden, og mange av dem var voldelige, viser ny statistikk fra oslopolitiet. Og nå er faren større enn noensinne for at du blir knivstukket eller banket opp under ranet.

Antallet anmeldte grove ran av personer - det vil si ran der det har blitt utøvd alvorlig vold - økte med hele 67,5 prosent i første halvår i år målt mot samme periode i fjor.

- Dette begås av unge menn som har lav terskel for å bruke alvorlig vold for liten vinning, og terskelen synes stadig lavere, sier politimester Arnstein Gjengedal.
4 av 55 pågrepne er etnisk norske. Jæ..a nazze purk.

Men kjære HARALD S. KLUNGTVEIT, "Her knivstikkes fulle menn....", hvor kom denne idiot overskriften fra? Dette handler ikke om at fulle menn, men at fremmedkulturelle raner, er voldelige og ødelegger Oslo.  Skjerp deg.

(Jeg ble trist og flau sist jeg rullet inn på Oslo S, og NSB opplyste på norsk og engelsk at Oslo er plaget av tyver.)

vg

14 kommentarer:

Anonym sa...

Hvis Gjengedal ikke lyver når han sier at han er overrasket, er han i beste fall dum. Derfor må han enten suspenderes fra stillingen han har i dag eller finne seg en annen og MYE mindre intelligenskrevende jobb. Og jeg tar det som en selvfølge at disse ranerne de har arrestert og dømt ikke lenger befinner seg innen min geografiske sfære.

Anonym sa...

Det er trist å være vitne til det forfallet som finner sted i dag. Noen må ta et oppgjør med den naive innvandringspolitikken.

Hvis denne samfunnsutviklingen fortsetter, og da tenker jeg på innvandringen, så vil nordmenn bli en minoritetet i sitt eget land. :( Hvordan vil sitasjonen bli for nordmenn da?

Anonym sa...

Jeg blir bare deppa av å lese om dette. Har forlengst innsett at Norge er fortapt, og har bestemt meg for å emigrere. Stakkars folk som bor her om 20 år.

Anonym sa...

På tide å bevæpne seg før man drar på byen snart med andre ord. Hvis man blir banka opp eller knivstukket uansett kan man like gjerne bite fra seg.

Ikke faen om jeg gir fra meg noe som helst frivillig, de må få lære å jobbe for føden som alle andre.

Anonym sa...

Vi bør kreve innvandrerstopp nå. Ingen flere asylsøkere heller. Dette har gått for langt.

Anonym sa...

STOPP INNVANDRINGEN!! (se hva som skjedde med indianerne....)

Frøken Norge sa...

Hei Anons!

Dere er ikke alene. Kjenner dere den nye vinden blåse?

Anonym sa...

Dette har gått altfor langt. Jeg er lut lei av naive norske politikere. Har helt uprovosert blitt angrepet av utenlandske gjenger i oslo selv. Norske politikere er selvutslettende og endeløst naive. En annen ting er at straffene for alvorlige forbrytelser er så lave at ingen respekterer dem...

Anonym sa...

Siden mange menn i utsatt ransgruppe oftest er småkjekke og har drukket på seg 20 kilo muskler og kampsporterfaring i løpet av kvelden, er det kanskje ikke så rart de går på en smell når det ikke virker i praksis..

"en god ånd delte ut et ønske til en norsk mann som hadde gjort seg fortjent til det siden han var så snill. Jeg ønsker at jeg hadde det som kongen i Norge, sa den innfødte norske. Og POFF så var han mørk i huden.." Takk til våre røde SVikere.

Anonym sa...

De som ga sin stemme til den rødgranne regjeringa er ansvarlig for denne meget farlige utviklingen i vårt samfunn. TRor vel ikke de bryr seg så mye om at utenlandske gjenger herjer vilt i gatene. Om noen av dem blir opprørte er det fordi vi tillater oss å si "utenlandske gjenger", nei nå skal det være NORSKE gjenger. Disse gjengene er jo ikke dummere enn at de har forstått vår avmakt, de gjør som de vil og blir de tatt slipper de billig unna.
Uhyggelig og trist utvikling.

Anonym sa...

Norge er på vei til å blir Multi-Kulturelt™.
Jeg håper politikerne, byråkratene, og profitørene selv blir ofre.

Anonym sa...

Og over 50% av ranene er utført av ikke vestlige personer (innvandrere). Det er på tide at vi stopper all innvandring og oppretter leire for de som ikke har identitets papirer og de som skal sendes ut av landet.

Drap utført av innvandrere i 2008 i Norge.

2008-01: Drap, Butt-saken (egentlig 2007?)

2008-05: Drap, Trondheim, ?sønnedrapssaken? (iraner)
2008-05: Drap, Nannestad (pakistaner)
2008-05: Drap, Sandefjord (kosovo-albaner)
2008-05: Drap, Dal i Eidsvoll (db: ?ikke norsk statsborger?)
2008-06: Drap, Anker studentbolig (etiopier)
2008-06: Drap, Rykkinn, festkrangelen (norskpakistaner)
2008-07: Drap, Bygland (iraker)
2008-08: Drap, Christian Michelsensgate, Oslo ?trusemannen? (algerer)
2008-08: Trippeldrap, Grefsen, Oslo (iraker)
2008-09: Dobbeldrap, Sunnmøre (ungarer)
2008-12: Drap, Oslo (polakker)
2008-12: Drap, Bodø (iraner)

Mvh
Gunnar

Anonym sa...

Slutt å klage politiet har henda fulle med å streike å klage over lønn og overtid!! (over tid er faktis heilt normal i dei aller fleste bransjer når en MÅ ha noe viktig gjort) men så er vell ikkje vold,ran,voldtekt og drap viktig nokk kansje?
har ikke tid til "kriminalitet" så den saken er "henlagt" i henhold til beviset's stilling. Og dårlig økonomi. FÅ fingen ut av ... å gjør noe annent en å sutre å klage da, som "normale" folk gjør når det går litt trått.
politi=0 tilit

GOD HELG hold deg hjemme da er du trygg ;)

Anonym sa...

GOD HELG hold deg hjemme da er du trygg Kansje men har rundt 350% okning i hjemme inbrudd