torsdag 9. juli 2009

Siktet for massevoldtekt - får prosedere sin sak i Dagbladet.

En av de siktede for massevoldtekt bedyrer sin uskyld på forsiden av Dagbladet. Kameraten hans forsikrer oss om at han snakker sant, og at han er svært populær blant jentene. Ja da så.

Om det har vært en voldtekt, eller en form for samtykke får vi vel aldri vite. Hvilke omstendigheter som har ledet hen til disse hendelser er heller ikke kjent. Men av teksten ser vi at jenta kommer fra "a broken family", av erfarning og egen observasjon vet jeg at det ikke er de mest ressurssterke pikene som pleier omgang med fremmedkulturelle guttegjenger. Det er lov å tenke, selv om man har fått plass på desken i db.

Jobber det ikke voksne folk i Dagbladet? 

30 kommentarer:

Anonym sa...

Send pakket hjem. Alle gruppevoldtekter består av utlendinger. Send det jævla pakket hjem der de kommer fra!

Anonym sa...

Det er alltid minst to sider av en sak. Ei løs tøs puler rundt og angrer etterpå da foreldre/kjæreste/mann finner ut..its a classic! Hvis de virkelig hadde voldtatt henne burde de blitt låst inne til evig tid og blitt kastrert

Anonym sa...

enda et slapt forsøk på å mistenke jenta. ikke rart voldtektsforbrytere går løs i et land med mentalt søppel som bloggeier representerer.

Anonym sa...

Synes ikke bloggeier mistenker jenta her.
Det blir skrevet at jenta muligens kommer fra en familie som kanskje ikke er så ressurssterk. Man må ha en sterk familie i ryggen når man skal gå videre med slikt i rettssystemet.

Jeg har også mine tvil om at dette fører til noen dømte voldtektsmenn. Til det finnes det for mange eksempler på det motsatte.

At gutten står fram i Dagbladet med kameraten som "sannhetsvitne" blir bare tåpelig.

Anonym sa...

Klart det er voldtekt. Ingen - ingen 17 år gammel jente har frivillig sex med 5 gutter samtidlig.

Blir vel noen måneder på en eller to av de.. Heia Norge

Anonym sa...

Ingen skal få meg til å tro at denne jenta lyver og sier hun ble voldtatt av disse FEM!! ungdommene uten at det ligger noe i det. Hun har fått voldsalarm og er sannsynligvis kjemperedd for konsekvensen av å ha anmeldt guttene. Jeg tviler sterkt på at hun lyver for å "redde" ryktet sitt.
Det er jo ingen nyhet at innvandrere er over-representert når det gjelder voldtekter.
Jeg er IKKE rasist men REALIST!! Det er da for f... disse kjeltringene som er de største rasistene som ikke respekterer norske jenter/kvinner fordi vi ikke gjemmer oss under burka eller hva disse plaggene kalles.

NÅ ER DET NOK!! Jeg krever at regjeringen setter en stopper for galskapen. Det må bli slutt på at våre søstre/døtre blir ødelagt for livet(myrdet)pga. en naiv innvandrings-politikk

Anonym sa...

Kjent sak at disse nye landsmenn har egen forståelse av språket vårt og særlig ordet NEI. Selv om vi har tusenvis av dumme asylmadrasser, betyr ikke det at det er fritt frem mellom alle bein, så altfor mange overgrep overfor våre landskvinner er blitt begått og vil begås. Det er Hundrevis av saker de siste år etter våre røde SVikeres forræderi overfor de som ikke er av deres mening. Håper bare at en datter eller ei kjent SV eller annet rødt SVin får seg en grundig "frivillig" gruppeknull av disse lite siviliserte importerte.. Hadde vært noe det, dere feite stygge ekle røde antirasister og byråkrater.. Sjakalene skal IKKE vinne, vent å se røde SVin..

Anonym sa...

Utlendinger!!!!


Norge for vår kultur, vår levesett og for mennesker fra dette landet.

Vivian

Anonym sa...

Ser at den såkalte "send pakket hjemme" blir gjentatt i hvert eneste blogg der det handler om innavndring.
Nå som alle dassene er tørket og magene er fulle av kebab, ja da trengs innvandrere ikke lenger plutselig.


Men seriøst, det er uforståelig hvordan de fleste klarer å ta en side uten å ha en liten anelse om hva som egentlig skjedde i denne saken.

Det er bekreftet av jenta at hun er voldtatt, og gutten på sin side hevder at de hadde sex opp i mot 2 ganger, en gang trolig før de hadde drukket. Hvis dette stemmer så stiller jeg meg noe skeptisk til jenta, men hva vet vel jeg, gutten kan for all del også juge.
Vi vet det foregår mye voldtekter, men vi vet også at mange jenter/damer/kvinner angrer etter å ha hatt sex med en person og derfor velger å kalle det voldtekt for å redde sin ære fremfor en evnt. kjæreste/mann eller familien... Det er vannskelig å dømme i en sak man egentlig ikke vet noe om, så derfor venter vi og ser.

Anonym sa...

Kjære dere folkens.

Dette er en sak ingen burde mene noe om før den har vært prøvd i rettsystemet.


Rettsprinsippene skal gjelde for alle, utlending eller ikke.
Ja, det inkluderer at man er uskyldig til det motsatte er bevist.


Vi har følgende fakta:
1: Voldtekter hender. Innvandrere er overrepresentert.
2: Det å være tøs er betydelig mer normalt enn det var for femti år siden.

Om det er en eller to som er saken her vil jeg ikke uttale meg om, og det syns jeg dere også burde la vær med inntill dette har vært gjennom systemet.

Anonym sa...

Kansje har hun hatt frivillig sex tidligere på dagen...hva så....det betyr ikke at hun nødvendigvis syntes det var slik en stor opplevelse at hun var villig til å fortsette med 5 stk senere på kvelden.Et nei er et nei uansett.

Anonym sa...

Tenk om dere var en av de som var siktet for voldtekt, og selv visste dere at dere var uskyldige. Å vite at de neste 15 årene av livet deres blir bak murene må være helt for jævli, i allefall om dette er ett påfunn jenta kom med i det politiet kom til morens leilighet - hvor det hadde vært en fest.

Jeg beskytter ikke guttene, fordi jeg ikke vet hva som skjedde, men før dere beskylder noen i denne saken, se for dere de neste 15 årene (17år - 32år, da de er godt voksne menn) bak murene..

Anonym sa...

jeg er enig om at de burde sendes tilbake....
men på den anen side så har saken altid to sider, men jeg kan ikke levanes forestille mæ at en jente er villig til og ha sex med 5 pakkiser frivillig..
og Pakkiser er jo kjent for og gå rundt og voldta jenter gennerelt....
Utlendiger i norge har gådd av skaftet de er IKKE under kontroll, de går rundt og trur at de er norges herskere og kan gjøre ka f*** de vil...

vi ser nå bare på de forskjellige ranene som er skjedd i oslo der hvor flertall av ranerne er av utdenlandsk opprinnelse.....

DERE skal vite at dere ikke kan gå rundt og voldta jenter eller rane folk for mobiltelefoner... det nytter ikke å sette dem i fengsel for fengsel i norge er som en ferie i pakkistan....

Anonym sa...

Utrolig at de 5 som har vært med og voldtatt jenta kan gi hverandre alibi for at det skjedde frivillig, og at Dagbladet biter på og fremstiller de som uskyldige. Dagbladet ofrer ei voldtatt jente for at FrP ikke skal få enda mer oppslutning?

Godt å se at leserne klarer å se sidene av saken som Dagbladet bevisst ikke har med i artikkelen.

Håper virkelig disse guttene blir idømt lange straffer.

Anonym sa...

Se og dra til helvete med dere....... Åssen i helvete kan du si at pakkiser er kjent får voldtekt??


Bare minner deg noe her.


Hva OM JEg sier Norske er kjent for og sexmisbruke barna si??



Kan ikke ta alle under en kam.


jEG SYNS STRAFFENE ER LAVE HER I NORGE....

Jeg blir sjokkert om de blir dømt over 10 år inne uten bevis.


for ett par uker siden ble en dømt 14 månder for og ha misbrukt ungene sin....
Hvem blir tatt være på her?


For og få vekk faenskapet må de få dødsdom

Anonym sa...

Jeg vil bare minne på at alle de 41 anmeldte overfallsvoldtekter i Oslo de siste 3 år er det en utlending som er gerningsmann. Litt vanskelig å komme unna den statistikken AP/SV-nisser!

Anonym sa...

JEg er faktisk "rasist light" og synes stort sett en god del av våre nye landsmenn skulle blitt nektet opphold.
MEN, jeg har selv sett flere tilfeller med jenter i den alderen som synes det er stas å bli kurtisert (og ha sex med for den saks skyld) hele kameratgjenger med "nye landsmenn". De jeg refererer til var Pakistanere.
De hadde penger, biler, og var "mål" for blonde (både bokstavelig og mentalt) norske jenter.
Jeg (rasist som jeg er)tror faktisk det er en stor mulighet for at jenta lyver med tanke på voldtekt.
Hun hadde jo for pokker sex med de på formiddagen også!

Å utelukke at hun lyver synes jeg er skremmende.
Hun kan ha fått panikk pga. foreldre osv.
Eller hun sliter med dårlig selvbilde og er en dramaqueen.
Dem er det mange av!
Slike saker som dette burde iallefall føre til at hun får like lang straff om hun blir tatt i å lyve, som guttene ville fått om de ble dømt.

Anonym sa...

Innvandrerne kommer bare til å bli i Norden og Europa i toppen 20 år til, før de er jaget ut for godt.

Nå har danskene så smått begynt å røre på seg, anført av selveste Hells Angels. Det varer ikke lenge før dette beskjedne "opprøret" eskalerer. Det kan kalles en naturlov. Der det finnes èn fysisk kraft (innvandrere og sosialister) finnes det alltid en motkraft (innvandringsmotstandere).

Voldekter og ydmykelser som vi nordiske vansmekter under i dag er snart en saga blott. Men det vil koste blod.

Anonym sa...

Idioten som skriver at de kansje får 15 år?.. HVA FAEN??
de får kansje 1-2 år bak murene for voldtekt. du får lenger straff vist du forfalsker en 100 lapp.. Er virkelig noe galt med retssystemet i Norge!!!

Ut me de forbann uttisa, de har ikke en dritt her og gjøre når de faen me ikke klarer og oppføre seg!!!

Anonym sa...

Ingen som får 15 år for gruppevoldtekt.
De fire kurderne som dopet ned ei 16 år gammel jente og voldtok henne flere ganger ble dømt til 6,5 - 8 år.
Neddopingen med heroin gjorde nok til at straffen ble strengere.
Men de fikk kvantumsrabatt på erstatningssummen. Så lenge de var flere så kunne de dele på erstatningen.

De tre karene fra Eritrea som voldtok ei jente i Stavanger flere ganger fikk 2 - 3 år...

Anonym sa...

haaper de forbanna pakkisene blir domt og sendt paa hovve hem! haaper de blir voldtatt i pakistan! helvete eg hatar dokkar forbanna idioter! litt usaklig men det maatte ut! selvf;lgelig de pakistaner og andre utlendinger som oppforer seg maa bli i norge for min del! men de som isje kan! Kan faen dra te helvete hem der de kom fra

Rudolf Blodstrupmoen sa...

Anonym (10. juli 2009 01:56):

"Nå som alle dassene er tørket og magene er fulle av kebab, ja da trengs innvandrere ikke lenger plutselig."

Jeg klarer å holde toalettet mitt rent uten hjelp fra noen som helst. Hittil i mitt liv tror jeg at jeg har spist kebab to-tre ganger.

Det har aldri vært behov for dem! Norge er bare for nordmenn - det kan forhåpentligvis ingen gjøre noe med.

Mina Medina sa...

Anonym (10. juli 2009 20:52):

"haaper de forbanna pakkisene blir domt og sendt paa hovve hem! haaper de blir voldtatt i pakistan!"

Hvem tror du har lyst til å voldta pakistanere, og bli smitta av aids?

Josefine Svingtrapp sa...

Anonym (10. juli 2009 17:13):

"Innvandrerne kommer bare til å bli i Norden og Europa i toppen 20 år til, før de er jaget ut for godt."

Jeg skulle ønske jeg var like optimistisk som deg! Selv tviler jeg på at "folk flest" vil våkne før det er for sent.

Anonym sa...

Mina Median: Du har sikkert lyst på det. De fleste norske jenter knuller med pakkiser 24/7, så dersom de har aids, så burde dette komme opp ganske fort.

Rudolf: Du har det i kjeften. Hva med å begynne å gjøre noe?

Mina Medina sa...

Nei, Anonym! Jeg vil ikke ha aids. Helst vil jeg ikke engang være i samme univers som en pakistaner.

Rudolf Blodstrupmoen sa...

Anonym (11. juli 2009 01:22):

Hvorvidt jeg gjør noe (og i tilfelle hva) har du vel liten eller ingen oversikt over. Eller hva?

Anonym sa...

Jo, Rudolf, jeg er fullstendig klar over hva du gjør, skriver meningsløse og rasistiske kommentarer på nett, med dette kommer du ikke langt med. Hvis du virkelig hadde gjort noe, så hadde du ikke vært her og svart på mine innlegg, eller hva?

Å stemme NKP eller noe, er kanskje noe for deg

Anonym sa...

herregud. ''ingen jente på 17 år ville hatt frivillig sex med 5 gutter'' osv.. hva faen snakker du om? jeg vet godt hvem jenta er. og hun er løs tøs. lett! jeg kjenner de siktede også. de hadde aldri voldtatt henne. de er populære blandt jentene, hvorfor skulle de voldta? Jeg er drittlei av å lese at alle skal bare rakke ned på de siktede. Dere har ikke tenkt litt over at jenta kan være løsaktig heller da? det at guttene har utenlandsk opprinnelse gjør ikke at de er skyldige. pokker altså, blir så jævla sur når folk skal dømme de pga. utenlandsk opprinnelse. håper jenta blir låst inne i ett hvitt rom uten vinder osv. resten av livet. hun er en lystløgner til de grader. jenta gjør ikke annet enn å juge. tro meg. kjenner jenta så godt.

Anonym sa...

Er du pakistaner?