fredag 10. juli 2009

"Svenske" tatt med Zyklon B

Melder dagbladet, armen som stikker ut under genseren ser mindre svensk ut enn meg. "Svensken" hadde nok zyklon til å drepe 42 000. Han gjorde tre forsøk på å drepe tidligere samboer. Han mislyktes.

16 kommentarer:

Anonym sa...

Er kvalmt at de kan stigmatisere svensker ved å kalle en slik terrorist wannabe uten svensk utseende eller navn for svensk.

Anonym sa...

Tja, du har kanskje et poeng i *denne* saken... men det mangler da ikke paa saker hvor *etniske* nordmenn eller svensker har drept eks-kone/samboer/kjaereste eller felles barn (sk. "familietragedier").

For aa ta de grovere eksemplene fra Norge; var det jo en mann som hadde voldtatt og saatt eks-kona flere ganger, foer han sprengte bilen hennes i lufta -- med henne inni... ogsaa var det jo den kjenekaren som ringte eksen, saa hun kunne hoere mens han skjoet deres to felles barn.

Sammenligner man med slike saker, er denne "svensken" fullt integrert... ikke "aeresdrap", han bestemmer seg bare for aa kverke eksen.

Anonym sa...

Nei, ikke æresdrap, men de med brun hud slipper gjerne unna fordømmelse fra sine egne pga begrepet "æresdrap". I min bleke verden finnes ikke noe som heter æresdrap,- tvert om taper en mann all ære når han ikke kan takle nederlag som en..mann.

Anonym sa...

RACIST!

Anonym sa...

Man trenger faktisk ikke være "RACIST!" for å påpeke det faktum at mannen ikke ser ut som en vanlig skandinav. Og hva i alle dager skal han med så mye Zyclon B??? Foretrekker forsåvidt en "RACIST!" fremfor en terrorist any day, da "RACIST!"'er stort sett bare påpeker nyhetenes skeive skildring.

Anonym sa...

Ifølge debattantane på et nettforum der den siktede var aktiv hadde han både svensk navn og svenske foreldre (men han ble adoptert fra India som småbarn).

Så han er nok svensk.

Silje Karin sa...

Syns det er heilt usakleg av deg å kommentere kor vidt mannen er svensk eller "svensk". Det har ingenting med denne saka å gjere. Vedkommande kan vere adoptert som liten, og derfor svensk, han kan vere ein mørk svenske osv. Ikkje alle svenskar er blonde, veit du.

Anonym sa...

http://www.youtube.com/watch?v=XPn3RndY4lU

Isabel sa...

anonym 1: Eg håpar du er ironisk her.
anonym 3: "brun hud"? Rasist.
anonym 4: Kva han skulle med så mykje Zyclon B? Ta livet av eksen. Følg med. Og nyhetenes skeive skildring? KVA meiner du!?

sjølve skribenten: Du er tydeleg rasist, og eg håpar du har sjekka ut om det du gjer på denne bloggen er lovleg, for det verkar å vere veldig på grensa, om ikkje over.

Mia sa...

Er det ikke snart på tide at dere antirasister lærer dere å leve med rasistene? Voks opp!!!!
En rasist skader ingen ved å snakke om hva han/hun føler i motsetning til dere venstrevridde som faktisk er aggresive!!

Anonym sa...

Her tror jeg at vi og avisen er blitt feilinformert. For denne såkaldte svensken kommer opprinnelig fra Tyrkia. Og der er det jo som kjent helt vanlig med litt ekstra futt i bagasjen og i hjemmet.

Men kanskje det var mest politiks korrekt å kalle ham svenske siden han har bodd der en liten stund.

Hva hvis en utflyttet nordmann hadde gjort en slik forbrytelse i Sverige, hadde han da blitt kalt svensk?

Anonym sa...

Han er ikke mere svensk enn jeg er japaneser( jeg er født og vokste opp i Japan med to etniske norske foreldre.) Og jeg blir like lite japaneser som mannen blir svensk.
Mona

Bob sa...

Om du virkelig hadde vokst opp i Japan, hadde du kanskje visst at det heter japaner. Japaneser er et mildt nedlatende ord på noen fra Japan.

Spaceman Spiff sa...

En anonym sa : " Tja, du har kanskje et poeng i *denne* saken"

Vel, det var en forside på en avis som hadde avbildet alle kvinner som var drept av sine ektemenn i de siste årene, og det var en STOR overvekt av utlendinger også der. Det til tross for at de burde ihht antall av befolkningen vært representert med sånn ca et par tilfeller....

Så det er riktig at det skjer drap på ektefeller i blant etnisk norske også, men langt fra like ofte faktisk eller relativt sett.

For øvrig så var vel zyklonB til å drepe 42000 mennesker noe i meste laget om man bare skulle drepe kona? Noen som har tenkt over det?

Spaceman Spiff sa...

"Her tror jeg at vi og avisen er blitt feilinformert."


Til de som ikke visste det: Svenskene er ENDA mer tilbakeholdne med å antyde at det er en innvandrer som står bak. Så sant de ikke bare er på ferie i landet, så blir de som regel definert som svensker. Ikke så veldig ulikt hvordan norsk medie og offentlighet bruker "norsksomalier" mens vi selv kaller nordmenn i USA for nordmenn og de som har bodd der i 4-5 generasjoner for norsk-amerikanere.... Det er forskjell på folk, nemlig.

Anonym sa...

Spaceman, du har så rätt i det du säger, gud vad jag skämms för att vara Svensk :(