søndag 12. juli 2009

Dagens berikelse -narko og voldtekt.

Kvinne voldtatt i slottsparken. VG og Dagbladet. "- Politiet har en beskrivelse av mannen, men ønsker ikke å gå ut med flere opplysninger om ham foreløpig." melder NTB/Dagbladet. Frøken Norge har fra andre kilder at j¤velen har østasiatisk utseende.

Dagbladet melder samtidig at et fremmedkulturelt narko og død kartell er dømt. Hovedmann er dømt til 21 år i fengsel. I Norge vil det si 14 år, minus prøvetid.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Få først nabolagene dine i beste vestkant å slutte bruke narkotika, værste største forbrukere, kanskje da finner de det ulønnsomt.

Anonym sa...

Hun møtte fyren i Parkveien, de eneste østasiatene som man kan finne der er adopterte rikmannsunger, i rosa lacoste skjorte og sleik holdt tilbake av pannebånd, med pappas platinum kort stappet godt opp der sola aldri skinner.

Du vet i de kretsene der "nei betyr ja" og voldtekt normalt ikke anmeldes.

Anonym sa...

Østasiat? Det er ikke ofte de voldtar. Overfalls-voldtektene er mer en arabisk og afrikansk sport.

Greit nok. Alle innvandrerne må skjæres over en kam, om vi nordiske ønsker å overleve som etnisk og kulturell gruppe ut dette århundre. Østasiatene kommer derfor ikke til å bli tatt på med silkehansker uansett, når dagen kommer.

Anonym sa...

Jeg vet at politiet har fått beskjed om å være ekstra forsiktige i å etterlyse menn fra et bestemt øst-Afrikansk land. Det kan være grunnen.

John sa...

Du vet, debatten er helt feil vinklet i Norge. Det er snakk om "send kriminelle innvandrere hjem", og "integrer, integrer, integrer".
Spørsmålet burde bare være: NÅR SKAL DERE HJEM?