torsdag 9. juli 2009

Fremmedkulturelt sverddrap.

Fem menn er dømt til mellom elleve og fjorten års fengsel for drap og fem andre menn er dømt til mellom tre og fem års fengsel for deres medvirking etter at Ramanan Vivekananthan (20) ble dødelig skadet med samuraisverd og øks på Kalbakken i Oslo 12. august 2007. Melder db.no. Vg.no

13 kommentarer:

Anonym sa...

Skal si man slipper unna BILLIG for drap i Norge! Helt sykt!

Anonym sa...

Slik er det i dette landet her. Skulle heller tatt de av disse jævlene som har oppholdstillatelse å sendt de i retur til sitt eget land, slik at de kan "holde helvete" der i stedet!!
Det som skjer er at de havner i fengsel for norske skattebetaleres regning. Kunne heller brukt noe av disse pengene på enveisbillett til Sri Lanka....

Anonym sa...

Det drapet her er faktisk litt utanom det vanlege.

På den eine sida er forløpet planlagt, målretta og brutalt. Ikkje særleg uvanleg etter kvart.....

På den andre sida er det utført av, og mot, den einaste folkegruppa som kjem betre ut enn nordmenn på dei fleste statistikkar.

Tragisk hending, men etterspelet var etter det eg hugsar eksemplarisk: Fullt samarbeid med politi og ingan hevnaksjonar.

"Store tals lov": Før eller seinare vil noko skje i dei beste familiar.

Helsing

Nordmann med opne auge, som blir smale og sinte når eg ser sjakalar.

Anonym sa...

Send PAKKET tilbake til hjemlandet for å ta staffen sin der. - Men da kommer vel Amnesty og andre og sier at det er for farlig å sende driten tilbake for da kan de bli henrettet. Oi oi, er det bedre at de slipper ut av fengselet etter, la oss si, 10-12 år for "pen oppførsel", slik at de kan fortsette å drepe? NEI! Så få opp øynene Nordmenn. Slikt DRIT vil vi ikke ha her i landet. Jeg er møkkalei å betale skatt for å ha slikt pakk i fengsel. Fengslene her i Norge er jo som hoteller å regne også. Det er ikke straff i det hele tatt. De skulle i det minste hatt skikkelig juling hver fredag!

Anonym sa...

Tamiler er vel den gruppen som for det meste holder sin sti ren.

Jeg tror vi skjelden ser problemer med tamiler i Norge.
Får å si det sånn, jeg vil heller ha tamiler som nabo enn mange andre.
Det virker ikke på meg som om de har noe stort behov av å lage faenskap i nabolag. De er heller flinke bidragsytere.
Om du sjekker trygdeutbetalinger, tviler jeg på om du finner mange tamiler på den listen. De betaler jo skatt nesten med en gang de kommer til landet, bidrar i stedet for å bli en byrde.


Om barna mine fikk tamilske venner, ville døra alltid være åpen (er ikke mange her i området).

Federalper sa...

En fyr her skriver at tamiler sjelden er trygdemottakere og kriminelle, dette er dessverre en ganske vanlig oppfatning, som også gjelder indere.
Saken er faktisk den at sett i forhold til antall tamiler og indere er disse faktisk kraftig overrepresentert på kriminalstatistikken, og litt overrepresentert på trygdeytelser.

Årsaken til at mange tror at disse er "problemfrie" er selvfølgelig deres lave antall.

Faktisk er det bare en "gruppe" som er mindre kriminelle og trygdetørste enn nordmenn, og det er vestlige innvandrere.

Mens østeuropeiske (som polakker og ltauere) hadde høy kriminalitet i Norge fra før, så har disse i de siste to år krøpet oppover på trygdestatistikken også.

Det meste av dette kan hentes ut hos SSB og NAV.

OdaM sa...

Det er en tragisk sak med mye fokus på hvor de involverte kommer fra. Det er ikke så lenge siden en mann var angrepet med en katana i Oslo sentrum. Angriperen var for øvrig av NORSK opprinnelse.

Anonym sa...

Jeg syns vi skal applaudere disse tamilene for å drepe hverandre:)

Nå er det jo tross alt èn mindre psykopatisk kriminell på gata.

Keep it up - vi heier på den som dreper flest av sitt eget folk!

Fucking loosers!

Anonym sa...

jeg synes det er bra pakket dreper hverandre.politiet kan godt drøye enda lenger før de griper inn

Anonym sa...

apeslagsmål...
send de til helvete hjem til apelandet sitt

Anonym sa...

Heilt enige! Eg e ingen rassist, men når det går så langt som dette e eg enige med dei som seie at dei kan berre sendast tebage te der de komme fra, men ein liten lapp klistra på de som beskrive ka de har gjort...

tommy sa...

Kult, jeg er endelig blitt rasist

Kan ikke si hvor mye jeg hater svartinger og gulinger lengre.

Kjenner inni meg at jeg virkelig har noe å kjempe imot Noe og utrede.. med vrede!

Anonym sa...

Stolt norsk - det er jeg. Men ta meg faen ikke stolt av nordmenn med vrangsyn som det her. Helt sykt!!! Gärne folk finns overallt. Blandt alle raser. Hva spiller det for rolle hvor folk gjör sine brudd - de blir gjort like faen allikevel. Trangsynte mennesker gjör ting bare värre. Sykt!