onsdag 8. juli 2009

Massevoldtekt av barn i Norge?

Fem gutter i alderen 15 til 17 er siktet for massevoldtekt av en mindreårig jente, 28 juni. Dagbladet skriver at offer skal være 17 år, men 15 år er også blitt sagt i media. Altså voldtekt av barn.

Siktede hevder at offer samtykket. 

Frøken Norge registrerer at fremmede verdier også trives i de yngre generasjoner, med barndom og oppvekst(?) i Norge.

Dagbladet, 2

rb.no, 2 

Vg 2 3

4 kommentarer:

Anonym sa...

Er det flere enn meg som blir uvel og direkte fysisk dårlig av disse evinnelige voldtektene begått av arabiske og afrikanske innvandrere?

Det er et voldtekts-Holocaust mot nordiske jenter/kvinner per. definisjon, og vi har nå i 2009 knapt sett begynnelsen på den elendigheten som venter oss i årene fremover, når innvandrerne øker enda mer i antall.

Anonym sa...

Hvordan kan det Norske folk sitte å se på at detter skjer? Tross alt er der vår sittene Regjering som tillater at avskummet kommer hit. Jeg er klar over at Shengen-avtalen er akseptert, men hvorfor?
Det åpner jo for alt slags avskum fra romania (uten stor r fordi alle er udugelige sigøynere) og andre øst europeiske stater. HOLD PÅ LOMEBOKEN. Norsk politi gjør ingenting!

Anonym sa...

Voldtekt er ille, men falska beskyldninger er like ille. Håper du ser hvor lite intelligente dine uttalelser er nå som saken er henlagt. Og den virkelige overgreperen går fri.

Anonym sa...

Ja, jeg regner med du nå lager et nytt blogginnlegg hvor du tar avstand fra falske anmeldelser begått av norske jenter? Har ei venninne fra det omtalte miljøet som var på sommerfesten. Hun kan lett forsvare gutta for ikke å ha gjort noe. Selv Politiet henlegger saken.

Så med andre ord, norske jenter er ikke til å stole på! Er det ikke noe sånt du ville sagt?