søndag 24. mai 2009

Bråk under Irving besøk -Men hvem skal bråke?

Den vanlige protestanten, Abid Q Raja kommer ikke, han mener det er viktig og riktig å slippe til jødekritikere, som den rettroende muslimen Muhammed Ali Chisti. Muhammed ble innvitert til Abids dialogmøte på Litteraturhuset for å kritisere jødene. Dette gjorde han under overskriften "Hvorfor jeg hater Jøder".

Der deltok Junas G Støre også, så da finner vel ikke han noen grunn til å bråke. Eller Kronprins Haakon, som også var hjertelig tilstede på Litteraturhuset, sammen med VG representert ved redaktør Hanne Skartveit,Åsne Seierstad - med baby, Carl-Erik Grimstad, Petter Nome og Hilde Hummelvoll.. Eller Daglig leder på Litteraturhuset Aslak Sira Myhre. Kristin Halvorsen kommer vel heller ikke til å bråke, siden hun for kort tid siden marsjerte sammen med muslimer som ropte "død over jødene!" Kristin forstår sikkert ikke arabisk, men hun kunne spurt en av sine arabisktalende venner hva slags taktfaste rop hun marsjerte under. Ny Nazistene i Norge er vel hjertens enige med Irving, så for dem blir det vel mer en fest enn bråk. Blitz og de sort kledde kumpaner har heller ikke et hjerte som banker for jødene, så da er det vel bare å komme , Irving, og slå ut håret. Du kommer til dine egne.

Irving ble innvitert til Litteraturfestivalen for å holde foredrag om sannhet, senere ble det endret til "representant for løgnen". Til slutt ble han erklært uønsket. Dersom Irving taler for en ny jakt på jødene, slik som Hamas, Muslimsk brorskap, Ahmadinejad og det islamistiske miljø i Norge gjør, skal han ikke slippe inn i Norge. Dersom det er slik at Irving mener at det er sterke grunner til at mer av krigshistorien bør sees nærmere på skal Irving få si dette høyt og tydelig. Motstandere har selvfølgelig samme rett til å komme motargumenter. Undertrykkelse av sannheten er ikke bra. Sannheten skal sette deg fri.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Bare for å få dette på det rene. Irving nekter ikke for jødeutryddelsen, eller konsentrasjonsleirene. Det han sier er at ordrene ikke kom fra Hitler, men fra Himmler og Göring.

Frøken Norge sa...

Hei anonym, takk for kommentar. Jeg prøvde å finne noe på nett om Irvings forskning og meninger, men det var vankelig å finne troverdige kilder. Tips mottas med takk.

Anonym sa...

hvor er denne hjemme siden hans?

om man gjerne skulle bestiltt bilett og ha dratt for å høre ham prate

Anonym sa...

Det kan virke som om blitzerne og rød ungdom ikke riktig vet om de skal hylle Irwing eller om de skal knuse kneskålene hans. De hater jo jøder og Israel, men samtidig hater de høyre ekstremister. Eller enklere sagt de hater alle som ikke deler deres meninger, noe som betyr at de hater seg selv i samme slengen. De hater Gud og religion, de hater blomster og bier, de hater sjøfolk og entrepenører, de hater politikere og politi. Hvis
Blitz og rød ungdom får viljen sin blir det mange knuste kneskåler og utslåtte tenner.