søndag 31. mai 2009

Er det verdt det, Kristin Halvorsen?

Kosere du deg i ditt multikulturelle paradis, Kristin?

Enda en jente utsatt for svært grov voldtekt. Grov vold og omfattende skader. 2 utenlandske menn fulgte etter offeret før hun ble slått ned.

VG. 

Dagbladet.

Dagbladet del 2: Voldtekten skjedde i offerets leilighet.

Leser: "Gunnar er forbannet "kommenterer:Etter en hard vinter er det er blitt sommer. Dette er noe som gjentar seg år etter år, løvet spretter og fuglene synger, det bruser i blodet, ja sommeren skal feires slik den ble har blitt feiret av våres forfedre, i generasjoner tilbake.
Nå er det slutt, vi får ikke lov til det lenger.
For det har SV og AP bestemt. De har bestemt at vi skal lide på samme måte som de gjør..                  resten i kommentarfelt


31 kommentarer:

Anonym sa...

Halvorsen, Stoltenberg, Høybråten og Sponheim kjenner nok godheten boble i hjerterota nå, og venter bare på neste sjanse til å vedta en enda mer liberal innvandringspolitikk. Det er ikke nok at vi allerede har verdensrekord i dumsnillhet vet du, målet nærmer seg med stormskritt; nordmenn i minoritet om få tiår.

Det eneste jeg kan love dem er at historiens dom blir hard! Deres navn skal nevnes i samme åndedrag som Vidkun Q.

Frøken Norge sa...

Hei, anonym! Jeg kunne gjerne lagt til disse navnene i overskriften. Men jeg tenkte å appellere til kvinnesolidaritet med Kristin. Jeg vet at hun ikke viser det, men jeg kan ikke tro annet at hun kjenner et stikk av dårlig samvittighet dersom hun tar inn over seg resultatene av sin ideologi. Ideer har da ikke større verdi enn mennesker? I vertfall ikke nå lenger?

Anonym sa...

Etter en hard vinter er det er blitt sommer. Dette er noe som gjentar seg år etter år, løvet spretter og fuglene synger, det bruser i blodet, ja sommeren skal feires slik den ble har blitt feiret av våres forfedre, i generasjoner tilbake.
Nå er det slutt, vi får ikke lov til det lenger.
For det har SV og AP bestemt. De har bestemt at vi skal lide på samme måte som de gjør i de undertrykte landene flykningene kommer fra.
Eneste forskjellen er at vi ikke har noe sted å
FLYKTE TIL! når vi ikke lenger orker misshandlingen vi utsettes for.
Jeg begynner ganske langsomt å bli forbanna.
23 år gammel jente, knust kjeve, voldtatt, misshandlet, ødelagt i sommer natten, av personer vi hjelper med penger og bolig.
Jeg begynner å bli FORBANNA. Ja, jeg begynner å bli så JÆVLIG FORBANNA!
SÅ inni HÆLVETE JÆVLIG FORBANNA.
Ikke på invandrere generelt men på de faens RADDISENE I SOS-rasisme og Rødt som står rett opp og ned med arogante flir og preiker og kaster seg på bilpansere. Hva preiker de om? jo, RESPEKT og TOLERANSE for andres meninger og liv. FY FAEN.
RESPEKT og TOLERANSE...sier de.
Hva FAEN i VILLE HÆLVETE er det disse røde svina mener? Når de kaller oss som ikke liker utviklingen for... RASISTER?
ÅHHHHHHH JEG ER SÅ FORBANNA PÅ DEM at jeg har lyst til å stappe SVs partiprogram langt inn i trynet deres.
Disse dyrene som begikk ugjerningen er sansynligvis så syke i sjelen at de aldri kan hjelpes, de bare er sånn. Og regjeringen fortsetter å spyle oss ned med slike udyr som ALDRI burde fått oppholdstillatelse. De blir tatt, får 2 år opphold i et sosialist hotell
før de er ute igjen og fortsetter som før.
Det er blitt så ille at fremmede mennesker plyndrer oss, voldtar og mishandler døtrene våres, kaller oss for vantro svin, og vi kan ikke engang kan ta igjen! For da blir vi kalt rasister, og det av våres egene!.... Det er ikke til å tro hva som har skjedd med Norge under AP-SV veldet. Herregud så lavt vi har sunket. At det går ann å bli så ydmyket og det av vår egen regjering

Jeg tror og håper at når smertegrensen er nådd kommer landsforæderne til å bli stilt for ansvar

Det finnes ingen annen løsning.
Det beste vi nå kan gjøre er å gi stemmen til FRP eller lignende.
hilsen
Gunnar er forbanna.

Anonym sa...

Frk. Norge...

Du som er så opptatt av å bevare Norge, norsk kultur og formodentlig norsk språk ubesudlet og rent burde da i det minste lære deg ditt eget morsmål, og ikke radbrekke det med basale skrivefeil som "Er det VÆRT det, Kristin Halvorsen"!!

Nesten så man skulle blitt kastet ut av landet og deportert til en muslimsk terroristleir i den afganske fjellheimen for å håne vårt flotte, ariske språk på denne måten..

PS: Gode, hvite nordmenn ville skrevet "Er det verdt det, Kristin Halvorsen?".

Skamme seg.

Torbjørn sa...

jeg har vært forbanna i flere år nå. norge er på fullstendig feil kurs. hvor mange flere norske jenter skal voldtas av innvandrere før sosialistene er fornøyd?

Torbjørn sa...

jeg stemmer frp til valget

Konrad Vømmølbakken sa...

Anonym 20:44:

Fei for din egen dør! Selvfølglg burde det ha stått "verdt". Men norsk er et germansk språk. Det finnes ikke ariske språk.

Torbjørn 21:25:

Vet ikke. Det vet nok ingen andre heller. De blir vel aldri fornøyde. I hvert fall ikke før Taliban regjerer over hele verden.

Anonym sa...

I Bergen for ca. en måned siden skjedde det samme med en venninne av en bekjent av meg. Offeret hadde blitt utsatt for en gruppevoldtekt i en bakgate, blitt brutalt behandlet og knust kjeven.
Voldtekten var utført av to etniske nordmenn.

Jeg blir provosert når voldtekt settes opp mot innvandring på denne måten. Jeg har forståelse for skeptisime mot for mye innvandring (uten at jeg er i den gruppen selv), men å kombinere voldtekt og innvandring på dene måten er komplett uetisk. Det er to vidt forskjellige diskusjoner og fyrer heller opp om en generell fremmedfiendtlig debatt ingen bør stå under.

Skulle sterkt ønske at de som stod bak voldtekten hadde blitt sendt langt til h..., uavhengig av bakgrunn.

Loewe sa...

@Anonym 31. mai 2009 22:38: "I Bergen for ca. en måned siden skjedde det samme med en venninne av en bekjent av meg. Offeret hadde blitt utsatt for en gruppevoldtekt i en bakgate, blitt brutalt behandlet og knust kjeven.
Voldtekten var utført av to etniske nordmenn."

Jeg bor selv i Bergen og har aldri hørt om denne saken. Undersøkte på nettet og fant heller ingen referanser til en slik voldtekt som du beskriver.

Påstår ikke du lyver med politisk motiv for å manipulere denne debatten, men det hadde heller ikke vært overraskende. Jeg mener, det er en påfallende lik hendelse du her verter opp med. Venstresiden er jo kjent for å ha et fleksibelt forhold til sannheten når det gjelder innvandringsspørsmål og dette var et veldig beleilig eksempel.

Hadde vært fint om du oppgav en kilde annet enn "en venninne" og så er jeg den første til å beklage om jeg har feil i min antagelse.

Mvh Loewe

Frøken Norge sa...

Takk, 20:44!

22:38 - legg igjen en link, så skal jeg omtale saken på denne bloggen.

Marthe sa...

Enkelt å skylde på utlendinger må jeg si... Jeg håper dere som tror på denne sammenhengen er klar over at det overlegene flertallet voldtekter her i landet gjøres av etniske nordmenn. Så sjekk statistikken før dere kommer med håpløse og rasistiske utbrudd!

Anonym sa...

"The Color of Crime: Race, Crime and Justice in America," ved New Century Foundation, benytter seg av databasene til FBI og justisdepartementet for å finne ut hvordan rase korrelerer med kriminalitet. Her er noen interessante konklusjoner.

(Sitat)
-- "Blacks commit more violent crime against whites than against other blacks." Forty-five percent of the victims of violent crime by blacks are white folks, 43 percent are black, 10 percent are Hispanic.

-- Blacks are seven times as likely as people of other races to commit murder, eight times more likely to commit robbery and three times more likely to use a gun in a crime.

-- "Blacks are an estimated 39 times more likely to commit violent crime against a white person than vice versa, and 136 times more likely to commit robbery." (If decent black folks have trouble hailing a cab, and they do, these numbers may help explain it.)

n Black-on-white rape is 115 times more common than the reverse.

(Sitat slutt).

En gammel barnesang sier: “Alle er forskjellig, men inni er vi like”.

Dette er nok løgn. Vi er forskjellige både utenpå og inni. Blant annet voldtar svarte menn hvite kvinner 115 ganger så hyppig som vice versa.

Loewe sa...

@Marthe: "Enkelt å skylde på utlendinger må jeg si... Jeg håper dere som tror på denne sammenhengen er klar over at det overlegene flertallet voldtekter her i landet gjøres av etniske nordmenn. Så sjekk statistikken før dere kommer med håpløse og rasistiske utbrudd!"

Denne saken er en del av en legitim og aktuell debatt. Derfor blir din tilnærming like enkel - og feil - som rasistenes.

Selvsagt er voldtekter flest begått av nordmenn. Litt slik det er flere kvinner enn menn som misbruker barn. Det er naturligvis i de nære relasjoner at slik oftest skjer. Der det er flere anledninger til overgrep, vil det statistisk også hyppigere skje.

Uansett kommer en ikke unna at innvandrere av ikke-vestlig bakgrunn er kraftig overrepresentert i all voldsstatistikk. Alle anmeldte overfallsvoldtekter i Oslo de siste 3 år har blitt begått av innvandrere. SSB sine tall viser ikke den fulle sannhet heller. Underrapportering er utvilsomt også ganske utbredt. Da antageligvis mere i ikke-vestlige, lukkede miljøer der kvinner er betraktlig mer undertrykket enn etnisk norske kvinner. Dessuten er fremmedkulturelle av 3. generasjon og eldre ikke inkludert blant innvandrer statistikkene.

Foruten dette er pressen i likehet med resten av øvrigheten pålagt "forsiktighet" (å vike fra den ubehagelige sannheten) i saker med fremmedkulturelle.

http://www.nj.no/Journalistikk/Minoritet/?module=Articles;action=Article.publicShow;ID=1312

I Norge er det faktisk slik at vi har fått trykket multikulturalismen ned over hodet i løpet av noen få år, uten at en reell debatt har funnet sted. Nøyaktig pågrunn av de holdningene du her viser. Da er det lite overraskende at stadig flere viser tegn på rasisme; en blir drevet til ytterpunktene av denne hersketeknikken.

At "anti-rasister" automatisk skyter ned enhver legitim debatt kun fordi enkelte blir oppfattett som rasister, er å gjøre saken en ENORM bjørnetjeneste.

Personlig er jeg sterkt mot rasisme, men jeg er også sterkt kritisk til den innvandringen vi har og hvordan integreringen (ikke) virker.

Harald sa...

Marthe: Takk for innsikten. Fra nå av skal jeg begynne å innhente mine fakta fra tilfeldige mennesker på tilfeldige blogger. Jeg vil anslå at dette vil gjøre livet ca. 64,3% enklere enn å måtte forholde meg til virkeligheten.

Samtlige 41 anmeldte overfallsvoldtekter i Oslo de siste tre årene er ifølge politiet begått av ikke-vestlige innvandrere

Anonym sa...

Loewe:
Når det kommer til situasjonen i Bergen; moren til den pårørende ringte til den bekjente av meg og beskrev hele situasjonen. Det er dermed informasjon gjennom to ledd, kanskje har noe blitt overdrevet, det vet jeg ikke.

Det skjer antatt 8000 voldtekter (+ svarte tall) hvert år i Norge, og langt fra alle blir omtalt i media; det er også et hensyn å ta hvis pårørerende ikke ønsker at saken skal omtales.

Men det at du mener jeg ønsker å "manipulere" debatten gjør meg provosert. Jeg er heller ikke venstrevridd i politikken (til tross for at jeg stemmer "venstre"). Jeg støtter ikke opp om innvandrere som voldtar, på samme måte som jeg ikke gjør det med etniske nordmenn.

Både innvandringsspørsmål og voldtektssaker er sentrale temaer til diskusjon, men det blir som sagt smålig å kombinere de på denne måten. Vi kan strengt talt ikke skylde alt på innvandrere (til tross for at det virker som det er nokså populært inne på forumet her).

Når det kommer til at alle voldtekter skjer av innvandrere, håper jeg ikke noen er naive nok til å tro at dette stemmer med fakta (til tross for en VG-artikkel uten særlig sterke referanser).

Anonym sa...

Og en liten ekstra oppfølging Loewe, når jeg leser at du har skrevet mer nedenfor.

Jeg er helt enig i at integreringsspørsmålet kan diskuteres; å si at alt går på skinner vil være naivt. Det er også korrekt at innvandrere til tider er overrepresentert i voldsstatistikk og ut fra dette respekterer jeg dine standpunkter.

Det jeg reagerer på i dette tilfellet, er vinklingen saken har fått på denne bloggen og diskusjonene videre ført. Voldtekt er ikke en automatisk utvikling av innvandring. Det kan tyde på at blind voldtekt riktignok oftest skjer av innvandrere, men dette er en svært liten bestanddel av faktiske voldtekter. Og voldtekter kan ikke forsvares - uansett.

Som sagt Jeg kan gjerne diskutere disse to emnene hver for seg, men synes dette forumet oser av fremmedfiendtlighet og at innvandrere under ett blir generalisert som voldtektsmenn. Alle innvandrere jeg har vært borti har vært veldig trivelige og derfor blir jeg kanskje ekstra skuffet når jeg hører en debatt med såpass rasistiske undertoner som her.

Frøken Norge sa...

Til anonym 1. juni 09:08

Samtlige 41 anmeldte overfallsvoldtekter i Oslo de siste tre årene er ifølge politiet begått av ikke-vestlige innvandrere.

100% av gjengvoldtekter i Norge og Sverige er begått av utlendinger. Bortsett fra den ene i Bergen som du viser til. Jeg skal lage en egen sak på den.

Loewe sa...

@Anonym 1. juni 2009 09:08: "Det er også korrekt at innvandrere til tider er overrepresentert i voldsstatistikk og ut fra dette respekterer jeg dine standpunkter."

Ikke-vestlige innvandrere er ikke "til tider overrepresentert i voldsstatistikk", de er overrepresentert i nærmest all kriminalstatistikk og har vært det i alle år. Dessuten ville statistikken slått enda verre ut for gruppen (fremmedkulturelle) om ikke bare 1. og 2. generasjon ble inkludert av SSB. Pakistanske gjengmedlemmer er feks. til en stor grad 3. generasjon.

Leser en SSB sine tolkninger av tallene, tilskrives dette fordommer og vanskligere kår - aldri problemer med innvandrerkulturer. Dette er en forstå-seg-på holdning jeg vil til livs. Slik selvfornektende blindt fokus på hva vi gjør feil, hindrer en å ta oppgjør med reelle problemer med innvandringsmiljøene. Denne holdningen er dessverre SVÆRT utbredt som min link til Norsk Journalistlag over indikerer. Det har gått så langt at jeg faktisk betviler SSB sin integritet. Det har versert saker der SSB forskere, feks Lars Østby, blir avslørt å ikke være objektiv nøytral i disse sakene. Personlig mener jeg at innvandrere er Norge takkskyldig for å ha gitt dem en relativt fantastisk sjanse (i forhold til de forhold de kommer fra) til et bedre liv - og at de dermed er mer pålagt å oppføre seg etter gjeldende normer og lover i dette landet. Vestlige innvandrere viser at de har denne innstillingen ved å være mindre representert i kriminalstatistikk enn etniske nordmenn (i allefall før Schengen åpnet opp for Øst-Europa).

"Det kan tyde på at blind voldtekt riktignok oftest skjer av innvandrere, men dette er en svært liten bestanddel av faktiske voldtekter. Og voldtekter kan ikke forsvares - uansett."

Det er riktig at overfallsvoldtekter er en liten andel av de totale voldtekter som blir begått. Men samtidig er denne type voldtekt også en slags voldtekt av samfunnssjelen. Kvinner blir redde for å gå ut eller redde for å oppføre seg helt fritt. Folk får mer mistro til hverandre og fremmedfrykten vokser.

"...synes dette forumet oser av fremmedfiendtlighet og at innvandrere under ett blir generalisert som voldtektsmenn. Alle innvandrere jeg har vært borti har vært veldig trivelige og derfor blir jeg kanskje ekstra skuffet når jeg hører en debatt med såpass rasistiske undertoner som her."

Ja, det er beklagelig at situasjonen har kommet så langt. Men igjen mener jeg at dette primært er som følge av at legitimt kritiske ytringer i realiteten ikke har hatt en naturlig plass i samfunnsbildet over en årrekke. Folk blir drevet til ytterligheter. Derfor syntes jeg at det er kritisk viktig å diskutere sak, heller enn å gå inn i en typisk skyttergravsdialog. Det hadde vært forfriskende med en multikulturalist som evnet å innrømme at det faktisk er problem med ikke-vestlig innvandring heller enn til stadighet forsøke å deflektere (overfallsvoldtekter er ubetydlig i den store sammenhengen, nordmenn voldtar også) eller regelrett avfeie (rasisme!) all debatt rundt emnet.

Frøken Norge sa...

Hei Loewe!

Du skriver sakelig, nøkterent og godt!

Har du egen blogg der jeg kan lese mere av deg? Hvis du ikke har det enda, publiserer gjerne jeg tekstene dine, dersom du har noe tanker du vil dele.

Anonym sa...

Loewe; det du skriver er overbevisende og til tross for at jeg ikke nødvendigvis er enig med deg i alt, står jeg mer enn gjerne bak det du sier om at vi trenger en større debatt rundt innvandring.

Når det kommer til diskusjonen om overfallsvoldtekter er jeg enig med at dette er sensitivt, og at det er veldig trist at det skaper en fryktsituasjon. Utover det blir det feil å klassifisere en type voldtekt som verre ut fra kategori. Gjentatte voldtekter i et parforhold er f.eks. minst like provoserende.

Når det gjelder å sette fokus på innvandrere og vold, er det minst like viktig for meg at dette blir uttrykt som et symmetrisk forhold mellom nordmenn og "andre"; rasistisk aggresjon framprovoserer også vold mot uskyldige innvandrere, Har vi ikke lært noe av Holmlia og Obiora-saken?

Fremmedfientligheten i Norge er høy og jeg tror ikke det er til noen hjelp at vi ytterligere arbeider for en segregeringsprosess mellom "oss" og "dem". Vi er avhengig av høy innvandring for å håndtere den økonomiske veksten vi faktisk ønsker (da vi selv spyr ut for få barn), men jeg er helt enig i at integrasjonen er for svak. I midlertidig er jeg riktignok redd for at integrering ikke utelukkende kan skje ved hjelp av partipolitikk, det trengs en større aksept fra folket, som nok vil ta ganske lang tid.

Jeg tror vi alle har en jobb å gjøre for å bedre situasjonen. Jeg stiller meg partipolitisk uavhengig når jeg sier dette. Jeg synes du skaper en god debatt med vinklingen din og skulle ønske flere kunne tenkt seg å ta diskusjonen på et sånt konstruktivt nivå (det være seg både anti-rasister og rasister).

Spaceman Spiff sa...

Loewe & Frøken Norge:

http://mittlilleland.wordpress.com/2009/06/01/innvandringens-gang-i-kortfilm-her-presentert-i-farsund/

Her har jeg en liten historie fra en trøtt sørlandsby... Det er innvandringens gang i komprimert utgave.

Frøken Norge sa...

Hei Spaceman, jeg har lagt deg til på rss-feed, jeg skal følge med på hva om skjer på sørlandet.

Loewe sa...

@Frøken Norge: Takk! Skulle ønske norsk-læreren min hadde syntes det samme. ;)

Har ingen blogg dessverre...det hadde blitt for mye like arbeid. :p

Loewe sa...

@Anonym 1. juni 2009 13:41: "Utover det blir det feil å klassifisere en type voldtekt som verre ut fra kategori. Gjentatte voldtekter i et parforhold er f.eks. minst like provoserende."

Enig det er vanskelig - og unødvendig - å stille forskjellige former for voldtekt opp mot hverandre. Gjentatte voldtekter og overgrep i et forhold er unektlig veldig nedbrytende for offeret. Vold i nære relasjoner påfører ikke samfunnet på langt nær samme element av frykt derimot. Sier ikke dette er rett eller galt. Det bare er.


"Når det gjelder å sette fokus på innvandrere og vold, er det minst like viktig for meg at dette blir uttrykt som et symmetrisk forhold mellom nordmenn og "andre"; rasistisk aggresjon framprovoserer også vold mot uskyldige innvandrere, Har vi ikke lært noe av Holmlia og Obiora-saken?"

Det finnes ingen symmetri i dag. Rasistisk motivert vold som utøves av hvit mot farget får uproposjonelt stor oppmerksomhet i media og i samfunnet ellers. Hvert enkelt tilfelle blir inngravert i minnet og virker som en akkumulering av tilstanden av syndsforlatelse og selvfornektelse som Europa befinner seg i. Ingen går i fakkeltog for de mange, mange etniske nordmenn som blir offer for vold utøvd av fargede. Det kan det fortone seg som om rasistisk motivert vold mot hvite ikke finnes. Jeg er i allefall ikke bekjent med at noen sak har blitt vinklet på en slik måte - og dette skyldes slettes ikke at fargede ikke er rasister. Det er de i minst like stor grad som oss. Forskjellen er at for etnisk hvite er rasisme - fra hvite rettet mot fargede - så sensitivt og aktivt bekjempet at det fører et fåtall ut i ytterliggående miljøer. Disse blir igjen lett identifisert når de begår sine ugjerninger.

Når det gjelder Obiora-saken, så er ikke rasisme påvist som et element i saken. Polititjenestemennene ble frikjent. Jeg er sikker på at du som liberaler er enig i at man er uskyldig til det motsatte er bevist. Men i saker der rasisme antas, kommer kanskje rettsprinsipper til kort? Dette i seg selv burde være et klart signal til deg og dine meningsfeller, at dere mangler gangsyn i slike saker.


"Vi er avhengig av høy innvandring for å håndtere den økonomiske veksten vi faktisk ønsker (da vi selv spyr ut for få barn), men jeg er helt enig i at integrasjonen er for svak."

Personlig er jeg på det sterkeste uenig at dagens økonomiske modell, med sine dype feil skal bestå som en mal på hvordan ting skal være. Vår velferdsmodell forutsetter en skarp befolknigsvekst som ikke er bærekraftig på sikt. Overbefolkning og forurensing av katastrofale proposjoner blir uungåelig.

Dessuten lever befolkningen stadig lengre, men er produktiv i kortere tid. Stadig flere faller utenfor arbeidslivet. I 2005 hadde 1,3 av 3,5 millioner nordmenn over 16 år sin hovedinntekt fra offentlige trygdeytelser. 35,25 prosent av alle voksne nordmenn levde på trygd. I tillegg finansieres barn og unge opp til 16 år. 100 tusen andre mottar en betydlig andel av andre former for trygd. Som dette ikke var ille nok; så kommer det nå også en skarp økning i antall utlendinger som vil benytte seg av norske trygdeordninger fremover.

http://www.bt.no/innenriks/article200226.ece
http://www.nettavisen.no/innenriks/politikk/article2594039.ece

Da sier det seg selv at den tradisjonelle løsningen med å nærmest ukritisk "importere" folk, for så å håpe på at de gjør sin skjerv for samfunnet, ikke vil holde lengere. Jeg føler et sterkt savn etter visjonære politiske ledere som kan komme med nye løsninger på disse vansklige sakene. Eller i det minste komme med et helhjertet forsøk.


"Jeg tror vi alle har en jobb å gjøre for å bedre situasjonen. Jeg stiller meg partipolitisk uavhengig når jeg sier dette. Jeg synes du skaper en god debatt med vinklingen din og skulle ønske flere kunne tenkt seg å ta diskusjonen på et sånt konstruktivt nivå (det være seg både anti-rasister og rasister)."

Amen! :)

Anonym sa...

"Marthe" - mener du at vi derfor bare skal importere flere voldtektsforbrytere da, for å skape litt balanse i regnskapet?

Anonym sa...

Frøken Norge;
Du er en unik og ufattelig trist person. Hvorfor du kaster bort tiden din på hat er uforståelig for meg. Håper du finner noe mer verdifult å gjøre med livet ditt.

Anonym sa...

_Jeg håper endag de ansvarlige blir stilt for retten.

Dette landet var engang et godt land å bo i. Nå holder Norge på å forsvinne i hijaber, somaliere, pakistanere...utlendinger som ikke forstår våre regler, som ser ned på oss hvite, som voldtar og plyndrer..

Kjære nordmenn og landsmenn, vi må gå samlet og stille dem for retten...

Vi må si nei. Nei, vi ønsker ikke mer...

Anonym sa...

Kast dem ut!!!

Norge for norsk kultur.

Anonym sa...

Anonym, Personlig synes jeg de ansvarlige bør stilles forran eksekusjonspelletongen, ikke retten. Vi kan ikke gi dem muligheter til å lure seg unna å få føle innvandringen på kroppen mer enn alle de voldtatte og drepte kvinnene har fått.

Spaceman Spiff

Rudolf Blodstrupmoen sa...

Anonym (31. mai 2009 11:09):

"Halvorsen, Stoltenberg, Høybråten og Sponheim (...)

Det eneste jeg kan love dem er at historiens dom blir hard! Deres navn skal nevnes i samme åndedrag som Vidkun Q."

Jeg tviler på at man kommer til å vise dem en så stor ære!

Anonym sa...

"Det finnes ikke ariske språk." Jo, blant annet persisk og urdu er ariske språk.