lørdag 30. mai 2009

Innvandrer foreldre er frekkere enn andre.

Kunne det vært overskriften? Det er dekning for det i statistikk og i teksten, men nettavisen velger denne: Noen foreldre er frekkere enn andre

3 kommentarer:

Anonym sa...

Dette er absolutt ikke min erfaring. Foreldre fra andre land har en helt annen respekt for skolen enn det norske foreldre har. Jeg jobber som lærer og møter hele tiden utenlandske foreldre som både er respektfulle og ydmyke for det jeg sier og mener. Mens norske foreldre krever og krever og gir ingenting tilbake.

Anonym sa...

Nei stemmer ikke med asiatisk kultur. "når du selv sier at alle innvandrere er frekkere enn dine foreldre", viser bare hvem du er, du har ikke skjønt høflighet,respekt for andre og ydmykhet, noe som mangler fra din oppdragelse kanksje???

Hilsen
utlending:)

Anonym sa...

Omtrent alle muslimer er utrolig frekke, spesielt de som går med skaut(hijab)De virker som om de ikke kan tenke selv men kun i flokk, som på og lenge før middelalderen. De sniker i busser, på trikk, snakker skingrende høyt, tror de eier fortauet, og skulle hat en større omgang juling alle sammen. Samt lyver de til unene sine og forteller at alle som hører til i dette LAANDET, OSS NORDMENN, ER ugudelige og vetd ingen ting. (utrolig når det som regel er omvenst) et kraftig slag i trynet skudde de der hijab kjerringene hatt, og majoriteten av gubbene deres som ikke gjør annet enn å selge heroin , bruke heroin, gå til horer, og slå de underkua kjerringene sine, de gubber burde stått ei uke hver i gapestokk eller slengt i 200 kilometer i timen ut av landet, fraktet helst sjøveien, under vannet tilbake der de er fra, og klarer de seg ikke der får de krepere. Dette er gjengs mening blandt majoriteten av folk(ordtlige folk) i dette landet.