lørdag 23. mai 2009

Pakistanske løgnere, ny millionsvindel.

En innvandrerforening som i løpet av de siste ti årene har fått drøyt én million kroner i støtte av Oslo kommune, mistenkes for medlemsjuks.

Det er TV 2 som har ringt et tilfeldig utvalg av medlemmene som er oppført i organisasjonens medlemslister. 28 av 34 oppringte personer, eller 80 prosent, benektet medlemskap i foreningen.

Leder Fazal Hussain i Pakistan Velferds Organisasjon mener medlemmene TV 2 har snakket med lyver.

Vel noen lyver, Fazal Hussain, enten du eller 80% av et tilfeldig utvalg blant pakkistanerene på medlemslisten din.

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=547695

http://www.aftenposten.no/nyheter/iriks/article3087875.ece

Den profilerte Arbeiderparti-politikeren, Khalid Mahmood, har siden 70 tallet vært sentral i Pakistan Velferds Organisasjon. Arbeiderpartiets stortingskanditat vil ikke uttale seg om saken. Han har i alle år hatt sentrale styreverv. Jeg syns ikke folk som svindler til seg felleskapets midler skal få være stortingskanditater. Heller ikke personer med sentrale styreværv som ikke klarer å ane ugler i mosen når bedrageri skjer i nærmeste krets.

Rowena Teodocio er sjef for avdelingen i Oslo kommune som årlig deler ut millioner av kroner til innvandrerorganisasjoner. Til tross for TV 2s ringerunde velger hun å ikke mistenke den norsk-pakistanske foreningen. 

- Vårt utgangspunkt er ikke å komme i dialog med organisasjon ved å si at de jukser. Det blir feil, sier Teodocio.

Det blir også feil å være naiv når du fordeler millioner til innvandrerorganisasjoner som gang på gang blir avslørt i juks og svindel

Dagbladet melder at Oslo kommune skal granske.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Att det er mulig ?

Anonym sa...

Dette er som Abid Raja sa bare toppen av et isfjell!
TV2 avslørte jo for en tid siden at der f.eks er et hundretalls bare av somaliske organisasjoner i Oslo som moar støtte.
Tydelig at det trengs mye strengere kontroll av slike organisasjoner!

Frøken Norge sa...

Hei, anonym!Takk for kommentar, Kankje Rowena Teodocio ikke er egnet til å styre millionverdier på vegne av fellesskapet.